Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 13 Març 2024 20:33

Autonòmic Sub14 i Cursa de Gata

Aquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat Autonòmic Sub14 de Pista Coberta on hem tingut representació i la Cursa de Gata del circuit de la Marina.

El dissabte va tindre lloc el Campionat Autonòmic sub14 en el Lluís Puig on Àngel, Joan i Noa van anar acompanyats de la nostra monitora Cris. Joan i Àngel van competir en el 2000 mll on van fer una competició excel·lent, aconseguint els dos Marca Personal i quedant 5º i 6º respectivament. Noa es va classificar per al 60 mll i per al 500 mll, on en el 60 mll va obtenir Marca Personal quedant 11º autonòmica, i en el 500 mll quedava 10º autonòmica. Una participació excel·lent per les marques aconseguides.

El diumenge els nostres atletes anaven a Gata per disputar la cursa de la Marina acompanyats del nostre coordinador Rafa. En la categoria aleví femení, Laia Mestre guanyava la cursa i Naila quedava 8º. Joan quedava 13º en la cursa masculina.
En la categoria Infantil Masculí el cansament no afectava a Joan i Àngel que quedaven 1º i 2º respectivament, mentre que en la cursa femenina el cansament tampoc afectava Noa que quedava en 3º posició.

I finalment en Cadet femení Anna Caravaca quedava 3º i Adai 7º en la cursa masculina.